Όροι χρήσης - Cookies

Χρήση των υπηρεσιών μας

 

Με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας schooling.gr αυτομάτως συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης.

 

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας schooling.gr δεν επιτρέπεται να αντιγραφεί, να διανεμηθεί και να αναπαραχθεί χωρίς την άδεια του κατόχου της ιστοσελίδας.

 

Σχετικά με τους παρόντες Όρους Χρήσης

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας ανάλογα με την εξέλιξή της και τις υπηρεσίες που προσφέρει χωρίς καμία προειδοποίηση. Για τον λόγο αυτόν κρίνουμε συνετό να επισκέπτεστε τους όρους χρήσης του schooling.gr σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

Εάν δεν συμφωνείτε με τους τροποποιημένους όρους για μια υπηρεσία, θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση αυτής της υπηρεσίας.

 

Οι παρακάτω όροι χρήσης, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίησή τους, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οι παραπάνω όροι χρήσης αποτελούν τη συμφωνία μεταξύ του schooling.gr και των χρηστών αυτού. Δεν δημιουργούν δικαιώματα τρίτου δικαιούχου.

 

 

Περιγραφή των παρεχόμενων υπηρεσιών για τις δομές 

 

1. Καταχώρηση και δημιουργία ενός πλήρους προφίλ

 

Στην ιστοσελίδα schooling.gr συμμετέχουν παιδικοί σταθμοί και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης και ιδιωτικά και δημοτικά, πανελλαδικά. Όταν θα αναφερόμαστε σε αυτά στο εξής θα χρησιμοποιούμε τον όρο «δομές». Οι δομές που συμμετέχουν στο schooling.gr έχουν συναινέσει για αυτή τη συμμετοχή τους. Η προβολή των δομών στην ιστοσελίδα μας γίνεται κάθε φορά με τυχαία σειρά εμφάνισης και πάντοτε σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής του χρήστη. Με τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα μας οι δομές μπορούν να έχουν τις παρακάτω δυνατότητες: Μπορούν να δημιουργήσουν ένα πλήρες προφίλ με όλες τις πληροφορίες και φωτογραφίες (χωρίς να απεικονίζουν παιδιά με κανέναν τρόπο). Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να δημοσιοποιούν μέσα στο προφίλ τους αρχεία και χρήσιμα έγγραφα για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των χρηστών του schooling.gr για τις υπηρεσίες τους. Οι δομές διατηρούν το δικαίωμα να διακόψουν σε ανύποπτο χρόνο την προβολή τους στην ιστοσελίδα schooling.gr.

 

Ακρίβεια και εγκυρότητα πληροφοριών

Η ακρίβεια και η εγκυρότητα των αναρτημένων πληροφοριών της κάθε δομής είναι καθαρά ευθύνη της εκάστοτε δομής και στη δική της ευχέρεια να ενημερώνει για οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να υπάρξει σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Το schooling.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτό.

 

2. Δήλωση κενών θέσεων

Η κάθε δομή ξεχωριστά, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει τη διαθεσιμότητα θέσεων που πιθανότατα να προκύψει. Αυτό μπορεί να το κάνει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή μέσα στο διάστημα ισχύος της ενεργοποιημένης υπηρεσίας για όσες φορές επιθυμεί, για όσες θέσεις και αν έχει διαθέσιμες. Μετά τη λήξη ισχύος της υπηρεσίας αυτής δεν υπάρχει δέσμευση για επόμενη ανανέωση. Με την εγγραφή σε κάποιο από τα πακέτα μας, οι δομές αποδέχονται τις τιμές μας καθώς και τα χρονικά όρια ισχύος της εκάστοτε συνδρομής.

 

3. Αρθρογραφία

 

Η παροχή αυτής της δυνατότητας αρθρογραφίας είναι συνδρομητική και προαιρετική. Οι δομές εφόσον το επιθυμούν μπορούν να προβληθούν στο schooling.gr μέσα από άρθρα

 

4. Προβολή με banner

Όποια δομή επιθυμεί, μπορεί να διαφημιστεί με banner μέσα στην ιστοσελίδα του schooling.gr για όσο διάστημα επιθυμεί ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξε.

 

Πολιτική ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων στις συνδρομητικές υπηρεσίες που αφορούν τις δομές

 

Κάθε δομή μπορεί να ακυρώσει τη συνδρομή της σε κάποια υπηρεσία ανά πάσα στιγμή. Στις μηνιαίες συνδρομές δεν παρέχονται επιστροφές. Ενδέχεται να παρέχουμε μερική επιστροφή κατόπιν αιτήματος, ωστόσο το ποσό θα βασίζεται μόνο σε πλήρεις μήνες και θα υπολογίζεται σαν να χρησιμοποιήθηκε το μηνιαίο πρόγραμμα με τη μηνιαία χρέωση.

 

GUEST BLOGGERS

 

Αναζητούμε συνεργάτες από το χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης (νηπιαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους...) είτε και από τον ευρύτερο χώρο (ειδικούς παιδαγωγούς, μουσικούς κ.τ.λ.), οι οποίοι με βάση την ειδικότητά τους συναναστρέφονται με παιδιά ηλικίας έως 12 ετών ή με άτομα με αναπηρία, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και το μεγάλο έργο που προσφέρουν τα ΚΔΑΠμεΑ.

Οι  guest bloggers  μπορούν να μας στέλνουν  προς δημοσίευση  άρθρα που είναι προσωπική τους  δουλειά με αναφορά στο όνομα και την ειδικότητά τους  στο κάτω μέρος  του άρθρου.


Μπορούν ακόμη να μας στέλνουν προς δημοσίευση υλικό που ανήκει σε άλλη πηγή, αφού πρώτα μας ενημερώσουν για την προέλευση και τις πηγές των πληροφοριών που βρήκαν, ώστε να επικοινωνήσουμε με αυτές και να αναγράψουμε μέσα στο άρθρο τη σωστή πηγή πληροφορίας. Στην περίπτωση αυτή δεν θα αναγράφεται το όνομα του guest blogger, αλλά η αρχική πηγή πληροφορίας  από την οποία προήλθε το υλικό του άρθρου.
 

Η προβολή του άρθρου είναι δωρεάν και η προσφορά των guest bloggers είναι εθελοντική. Δεν υπάρχει κάποια οικονομική υποχρέωση ούτε από τους  guest bloggers ούτε από το schooling.gr

Αυτό το άρθρο θα παραμένει για πάντα μέσα στο ιστολόγιό μας. Επίσης, ενδέχεται να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις από την ομάδα του schooling.gr.  Μέσα σε αυτό το άρθρο ενδέχεται να προστεθούν links που παραπέμπουν σε άλλα άρθρα του schooling.gr είτε σε άρθρα διαφημιζόμενων ανάλογα με το περιεχόμενό τους.


Όσοι ενδιαφέρονται να δημοσιεύσουν δικό τους άρθρο στο ιστολόγιό μας, αποδέχονται τους όρους  χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Τα δικαιώματα των guest bloggers σχετικά με την προβολή του άρθρου τους στο ιστολόγιό μας περιορίζονται μόνο στην αναφορά του ονόματος και της ειδικότητάς τους μέσα σε αυτό και όχι σε τυχόν όφελος προκύψει για το schooling.gr από αυτό το άρθρο λόγω απευθείας διαφήμισης κάποιας επιχείρισης μέσα σε αυτό ή κάποιου link μέσα σε αυτό το άρθρο,που θα παραπέμπει σε διαφημιζόμενη επιχείριση.

Σε περίπτωση που κάποιο άρθρο αποτελεί ξένη ιδιοκτησία και δεν μας έχει ενημερώσει ο guest blogger που μας έστειλε το υλικό, αλλά και σε περίπτωση που ισχύει αυτό και η ομάδα του schooling.gr μετά από έρευνα, δεν το έχει αντιληφθεί, η ευθύνη καθώς και οποιαδήποτε συνέπεια βαραίνει αποκλειστικά τον αποστολέα guest blogger του εν λόγω υλικού.

 

Υπηρεσίες διαφήμισης

 

Στην ιστοσελίδα μας μπορούν να διαφημιστούν υπηρεσίες, επιχειρήσεις και προϊόντα που το αντικείμενό τους σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με το περιεχόμενο και τη θεματολογία του schooling.gr.

 

Σύνδεσμοι (Links)

 

Στην ιστοσελίδα schooling.gr περιλαμβάνονται συνδέσεις (links) με άλλους διαδικτυακούς τόπους, το περιεχόμενο των οποίων δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί και το schooling.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων αυτών διαδικτυακών τόπων.

 

Νewsletter

Για τις καταχωρημένες δομές

 

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό στο schooling.gr μας δίνετε την άδειά σας για να σας στέλνουμε ενημερώσεις και ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ορίσει κατά την εγγραφή. Αυτές οι ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να περιλαμβάνουν: ενημερώσεις για το σύνολο υπηρεσιών του schooling.gr, συμβουλές και οδηγίες σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών  του schooling.gr και ενημερώσεις από το ιστολόγιο μας. Μπορούμε να στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της δικής μας υπηρεσίας αλληλογραφίας ή μέσω μιας υπηρεσίας τρίτου μέρους, όπως το Mailchimp.

 

Για τους χρήστες

 

Με την εγγραφή σας στο newsletter του schooling.gr μας δίνετε την άδειά σας για να σας στέλνουμε ενημερώσεις και ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ορίσει κατά την εγγραφή. Αυτές οι ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να περιλαμβάνουν: ενημερώσεις για το σύνολο υπηρεσιών του schooling.gr, συμβουλές και ενημερώσεις από το ιστολόγιο μας. Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να εξαιρεθείτε από οποιοδήποτε από αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο "unsubscribe" που περιλαμβάνεται στο κάτω μέρος κάθε email που σας στέλνουμε. Μπορούμε να στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της δικής μας υπηρεσίας αλληλογραφίας ή μέσω μιας υπηρεσίας τρίτου μέρους, όπως το Mailchimp.

 

Ευθύνη για τις υπηρεσίες μας

 

Η αποκλειστική ευθύνη του schooling.gr περιορίζεται στην επιστροφή του χρηματικού ποσού που αναλογεί στην εκάστοτε περίπτωση ακύρωσης κάποιας ετήσιας συνδρομής κατόπιν αιτήματος ακύρωσης από κάποια δομή και πάντα σύμφωνα με τους όρους χρήσης. Το περιεχόμενο αυτό είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και όχι προτροπής ή συμβουλευτικού χαρακτήρα. Το schooling.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία υποστεί χρήστης της ιστοσελίδας, λόγω των αναρτημένων σε αυτήν πληροφοριών. Το schooling.gr αποποιείται κάθε ευθύνης για οποιαδήποτε μη σύννομη προβολή-ανάρτηση-δημοσίευση προκύψει από παράλειψη, λάθος, ανακρίβεια σε πληροφορίες, που παρέχονται από τις προβαλλόμενες δομές και επιχειρήσεις.

 

Πολιτική Απορρήτου

 

Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές προστασίας δεδομένων μας, ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας.

 

Επικοινωνία με το schooling.gr

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το schooling.gr με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email [email protected]