Τα παιδιά νοιάζονται και δεν ξεχνούν

  25/1/2020  |    παιδικοί σταθμοί

Τα παιδιά νοιάζονται και δεν ξεχνούν

«Τα παιδιά νοιάζονται και δεν ξεχνούν» είναι μία πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών (Π.Ο.Σ.Ι.Π.Σ.)

Την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, οι κάτοικοι της πολύπαθης Κινέτας και των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής του 2018 χαμογέλασαν και πάλι, καθώς τα παιδιά που φροντίζουν και διαπαιδαγωγούν τα Μέλη των Συλλόγων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών και οι Νηπιαγωγοί των Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Συστεγαζόμενων Νηπιαγωγείων δεν τους ξέχασαν.

Προσέφεραν δύο χιλιάδες είκοσι (2020) οπωροφόρα δέντρα (600 στην Κινέττα και 1420 στο Μάτι), με την ευχή να είναι αισιόδοξοι και να ελπίζουν ότι το 2020 πολλά μπορούν να αλλάξουν, αν και οι ίδιοι το πιστέψουν και συλλογικά αγωνιστούν.

Τα παιδιά νοιάζονται και δεν ξεχνούν


Οι ρίζες των δέντρων δόθηκαν στις πυρόπληκτες οικογένειες στα Γραφεία Κοινότητας της Κινέτας και στο Γραφείο του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου στο Μάτι (ΝΑΟΜ).

Μια κίνηση που ενισχύει το αίσθημα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας. Μία πρωτοβουλία που ενθαρρύνει τα μικρά παιδιά να γίνουν πάνω από όλα άνθρωποι, που μαθαίνουν να νοιάζονται και να μην ξεχνούν τους συνανθρώπους τους και που θα αποτελέσουν ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.