Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής EECERA 2019 στη Θεσσαλονίκη

EECERA Θεσσαλονίκη 2019

Το 29ο Ετήσιο Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής EECERA 2019 θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο και σημαντικότερο Συνέδριο που αφορά την προσχολική Αγωγή και συνήθως προσελκύει περισσότερους από 900 επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο. Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι τα αγγλικά.

To 2014 είχε φιλοξενηθεί πάλι στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κρήτη, ενώ τώρα το Ετήσιο Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής EECERA διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη.

Θα διαρκέσει 4 ημέρες (20-23 Αυγούστου 2019) και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) στον Πύργο της Παιδαγωγικής Σχολής, σε κάποιες αίθουσες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ), αλλά και σε αίθουσες του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α).

Το Ετήσιο Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής EECERA (European Early Childhood Education Research Association) είναι το μεγαλύτερο συνέδριο προσχολικής αγωγής που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και σε διαφορετική πόλη της Ευρώπης και στο οποίο συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες της προσχολικής αγωγής από όλη την Ευρώπη, ενώ κάθε χρόνο παρακολουθούν το συνέδριο περισσότερα από 1000 άτομα! 

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο είναι όσοι έχουν να παρουσιάσουν μία έρευνα σχετικά με την προσχολική αγωγή. Για απλή παρακολούθηση μπορεί να πάει όποιος ασχολείται με παιδιά και ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει κάποιο από τα θέματα του προγράμματος, το οποίο είναι αποκλειστικά στα αγγλικά. Περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια θα βρείτε εδώ


Δείτε το πρόγραμμα στο αρχείο που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.


Σχετικό περιεχόμενο