Γράψε για Εμάς

  15/5/2019  |    Schooling.gr

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη σημασία της προσχολικής αγωγής και της δημιουργικής απασχόλησης στο ευρύ κοινό. 

Γι' αυτό το λόγο αναζητούμε συνεργάτες από το χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης (νηπιαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους...) είτε και από τον ευρύτερο χώρο (ειδικούς παιδαγωγούς, μουσικούς κ.τ.λ.), οι οποίοι με βάση την ειδικότητά τους συναναστρέφονται με παιδιά ηλικίας έως 12 ετών ή με άτομα με αναπηρία, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και το μεγάλο έργο που προσφέρουν τα ΚΔΑΠμεΑ.

 

Πώς μπορείς να γίνεις μέλος στο Blog του schooling
 

1. Συγγραφή πρωτότυπων άρθρων.

Προσωπικά άρθρα που έχουν ως στόχο να αναδείξουν την προσφορά της προσχολικής εκπαίδευσης και της δημιουργικής απασχόλησης και γενικά οτιδήποτε αφορά θέματα με γνώμονα τα παιδιά  ή άτομα με αναπηρία και το σεβασμό στην προσωπικότητα και την ψυχολογία τους.


2. Αποστολή υλικού.

Μπορεί να είναι κάποια εργασία που έκανες στη σχολή ή κάποια προσωπική έρευνα που σχετίζεται με το αντικείμενό σου ή ακόμη και κάποια παραπομπή είτε σε ελληνική είτε σε ξενόγλωσση πηγή, πάντα με θέμα που σχετίζεται με τη φιλοσοφία της ιστοσελίδας μας.Η διαδικασία


1. Αποστέλλεις το άρθρο ή το υλικό στο [email protected]

2. Η ομάδα μας το επεξεργάζεται και μελετά αν το περιεχόμενό του συμφωνεί με τη φιλοσοφία της ιστοσελίδας μας.


3. Στη συνέχεια,  θα υπάρχει συνεργασία με την ομάδα του blog μας, έτσι ώστε, αν χρειαστεί, να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις και βελτιώσεις και να προχωρήσουμε στη δημοσίευσή του.

4. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει αναφορά στο όνομα και την ειδικότητά σου.

5. Η προβολή του άρθρου είναι δωρεάν και η προσφορά σου εθελοντική.


Γιατί να γράφεις για εμάς;

1. Προβάλλεις το όραμά σου, το έργο σου ή την προσφορά σου πάνω στο αντικείμενό σου σε μία ιστοσελίδα που αφορά αποκλειστικά την προσχολική εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση με στοχευμένο κοινό και με ολοένα αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών.

2. Ιδανικό για τελειόφοιτους που θέλουν να προσθέσουν στο βιογραφικό τους προϋπηρεσία στη συγγραφή άρθρων πάνω στο αντικείμενό τους. 


Παρακαλούμε διάβασε προσεκτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας για τους Guest Bloggers και αν συμφωνείς, μπορείς να γίνεις ενεργό μέλος στο blog μας.