Εργασία σε παιδικό σταθμό, σε ΚΔΑΠ ή ΚΔΑΠ μεΑ

Μετά από πάρα πολλές αποστολές βιογραφικών σημειωμάτων στην ιστοσελίδα μας, από άτομα που αναζήτούν εργασία σε παιδικό σταθμό η εργασία σε ΚΔΑΠ, έπρεπε να κάνουμε κάτι για τους φίλους της προσχολικής εκπαίδευσης και της δημιουργικής απασχόλησης.

Σκεφτήκαμε να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας.


Το schooling.gr είναι μία ιστοσελίδα προσχολικής εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης που συνεργάζεται αποκλειστικά με παιδικούς σταθμούς, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών & κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία.


Επομένως...

 


εργασία σε παιδικό σταθμό ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ


Μπορείς να αποστείλεις εντελώς δωρεάν το βιογραφικό σου σημείωμα στο email [email protected] με θέμα την ειδικότητα (θέση) που σε ενδιαφέρει και εφόσον μας ζητηθεί από τις δομές, θα αποστείλουμε το βιογραφικό σου σημείωμα στοχευμένα  και ανάλογα με τα προσόντα σου.

Πριν την οποιαδήποτε αποστολή του βιογραφικού σου σημειώματος προς τους ενδιαφερόμενους, θα επικοινωνούμε μαζί σου για να επιβεβαιώσουμε ότι σε ενδιαφέρει ακόμη αυτή η θέση.

 

Αν είσαι νηπιαγωγός που θέλει να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του, μπορείς να βρεις βιβλία για το κουκλοθέατρο, βοηθήματα και σχέδια μαθημάτων για το νηπιαγωγείο και γενικά βιβλία για νηπιαγωγούς στο eshop μας, www-eschooling.gr, το eshop αποκλειστικά για την εκπαίδευση.